maanantai 12. huhtikuuta 2010

Miksi tähän seuraavaan päivitykseen menee näin kauan aikaa aina?? *huolestuu*

Niih, mistäs sitä aloittas. Vaikka siitä, miten tylsää on kun näitä bloggerin kirjasimia on niin vähänlaisesti. Taustamusiikkina X Japan - Kurenai live 1992

Noniin.. tässä nyt kotiuduttu pääsiäislomalta ja läksyjen täytteisiltä junamatkoilta tosiaan. Tänään oli viimeinen koeviikon koe, matikka (ei hyvin mennyt, mut ei se mitään), aika hilpeät tunnelmat ja sain jo palautetta, että oon hyvällä päällä. Ihan kivat fiilikset on kyllä. Ja sit kun siitä enkun elokuvaprojektista tuli Jonnan kanssa tosi hyvä :) Huomenna vielä aamulla kuuntelemaan pari esitelmää ja sit alkaa viikon "loma". Eli lanssiviikko = projektiviikko, josta kai saa kurssin.. Mä lähen analysoimaan fantasiakirjallisuutta kauppikselle. Toivottavasti sieltä ei oo kovin paljon kotihommia. Mun tuurilla on.

Olin tänään pitkästä aikaa ampumassa Kristan kanssa. Taisin olla tasan vuosi sitten viimeks, kun oltiin kökässä siivoamassa ulkorataa talven jäljiltä. Oli jokseenkin häiritsevää, kun tuntu et oli unohtanut ihan kaiken alkaen siitä, miten pidetään jousta oikein päin. Välillä tuli ihan hyviä sarjoja, mut sit taas sellasia, mistä ei ees puhuta. Jos nyt jaksais käydä säännöllisen epäsäännöllisesti sielläkin, niin vois olla ihan hyvä. Tosin en oo yhtään varma että saisin ulkona 30 metristä edes osumaan tauluun. Onneks nuolien sulat on neonvärisiä. Harmittavaa, kun kuitenkin haluis olla aika hyväkin tossa lajissa..

Btw A&B:ltä ei ole tullut vieläkään mitään vastausta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti