lauantai 15. toukokuuta 2010



Ihan järkyttää, miten kauan siitä on kun oon viimeks päivittänyt :(

Ihan järjettömästi on taas tapahtunut asioita, en edes muista kaikkea enää, mitä pitäis..

Tärkeimpänä kaikista varmaan se, et nyt on sit varmistunu et lähen jo 17. tai 18 pv heinäkuuta, koska pääsin valmennusleirille, joka on jossain päin Yhdysvaltoja. Pikkuhiljaa alkaa tuntua pieni paniikki. Laskin, että tässä on kutakuinkin tasan 9 viikkoa enää jäljellä. Samalla myös on helpompi ajatella itseni sinne. Kellonaikaan nähden hyvin väsynyt fiilis. Kesän ensimmäiset rusketusraidat otettu tänään Korkeasaaressa. Melkein kaikki eläimet oli ihailtavan aktiivisia, vaikka oli ihan mielettömän kuuma. Tälläkertaa näky myös kissat siellä oikein kiitettävästi. Tuli otettua muutama suloinen kuvakin. Ihana, kun Jukka jaksoi mun kanssa lähteä sinne ja viettää aikaa niin yhdessä.

Pääsin taas käymään Helsingissä. Vaikkakin vaan ihan yhden yön ajan, mut silti. Sekin aika on niin rakasta ettei paremmasta väliä. Tuntu että viimekerrasta oli ihan kamalan pitkä aika, vaikka ei siitä ollut kun pari viikkoa. Saa nähdä, miltä sitten tuntuu, kun ei voi olla yhteydessä päivittäin. Kukas sanoikaan, että ero vain vahvistaa tunnetta?

Ai niin, sain ilmotuksen, että mun viisumihaastattelupäivä on 11.6. Sillon ainakin tiedossa Helsingin reissu. Jokseenkin hermostuttaa sinne meno.

Koulukin alkaa loppua.. Eihän tässä oo enää kun pari viikkoa enää.. Mihin tää aika oikein katoaa? Ihan äskenhän mun lähtöön oli vielä kaks vuotta!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti