tiistai 27. heinäkuuta 2010

Goo Goo Dolls - Iris

Miksi tää kirjottaminen on aina näin vaikeeta? Mulla on viimeviikon tiistaikin vielä kesken, koska mulla ei oo tarpeeks aikaa väsätä siihen sopivaa kappaletta. Nytkin pitää puolihusasta tää, et ehtisin ennen koulun alkua.

Eilen oli maanantai 26.7 Aamu oli ihan suhteellisen normaali, aamupalalle ja istumaan joidenkin puolituttujen kanssa. Nyt herääminen alkaa olla vaikeempaa, kun tuntuu et univelkaa kertyy.. Tulee nukuttua saman verran, kun perus kouluaamuinakin. Maanantaina ruvettiin sit säätämään baseball pelistä, johon lähettäis koulun jälkeen. Hissan tunnilla puhuttiin jostain ja enkun tunnilla pesäpallosta. Hämmentävää oikeesti, että puolet luokasta ei tiennyt siitä mitään. Elämää Amerikassa tunneilla ruvettiin puhumaan lukiosta ja säännöistä ja miten tiukasti niitä piti noudattaa, muuten tulee rangaistuksia. Ihan häröjä sääntöjä, mut... täällä ollaan. Viimesellä tunnilla luettiin taas lehtiä ja etittiin erilaisia juttuja lehdistä.

Ruokailu on alkanut ärsyttää, tosi vaikeeta löytää jotain kunnollista syötävää, jossa ei olis juustoa tai maitoa tms. Ketuttaa. Koulun jälkeen oli about tuntia aikaa käydä pakkaamassa tavarat ja sit alko BBQ ruokalan edessä ulkona. Se ruoka oli HYVÄÄÄ! Joo hampurilaista makaronisalaattia, mut nam. Ja sit amerikkalaisia cookieita. Viiden aikaan lähettiin ajamaan Berlingtoniin (?) keltasella koulubussilla.

Paikan päällä ei ollu kauheesti ihmisiä, mut kyllä niitä sit kerty kun peli lähti kunnolla käyntiin. Toisella putkella tuli aika herkullisia kuvia :P Mulla ei oo nyt aikaa laittaa niitä kuvia tänne, mut heti sit, kun olis muutama tunti vapaata. Peli oli aika samanlaista kun suomalainen pesäpallo. Välillä tuli seurattua tiiviisti ja välillä sit keskityttyä ihan johonkin muuhun. Se oli aika hurjaa välillä, tosin meidän kannustama Lake Monsters hävis. Mut oltiin silti ihan kikseissä pelin jälkeen, meillä oli kivaa. Otettiin tosi paljon kuvia. Koitan laittaa niitä vähän enemmän facebookiin, koska sinne saa niitä paljon paremmin. Reilu puolivälissä peliä laulettiin yks baseball laulu, joka lauletaan jokasessa pelissä ja pelin alussa oli kansallishymni. Jotkut fiksut saksalaiset meidän takana keksi ruveta laulamaan jotain omiaan.

Raivostuttava brieffi ilman kuvia tosi kivasta päivästä. Tästä voi vaan parantaa, mut näin tällä kertaa. Nyt pitää sulkea kone ja lähteä lampsimaan Webb Halliin tunneille. Ai niin, oon muuten flunssassa, tai tulossa flunssaan. Puolet ihmisistä täällä on kipeenä. Kyl tää tästä ^^ Muutama päivä enää.

3 kommenttia:

  1. Juustoa ja maitoa - juustomaitoa -YÄÄÄÄKK
    Onnexi on purliaisia! Kuvia odotetaan kovasti!

    tom =8-)

    VastaaPoista
  2. Mitä muuta on tapahtunut???? Mielenkiinnolla lueskelin, mutta lisää kaivataan. Kas, kun ei olla facebookissa, niin ollaan kai uutispimennossa;)
    RAkkaita terveisiä kaikilta meiltä! Fanni on jo piirtänyt maapostia varten sulle kuvia lähetettäväksikin. Äiti tässä vain ei ole saanut mitään aikaan kirjotettavaksi. Piia & poppoo

    VastaaPoista
  3. Oi, nyt mä vasta huomasin että säki kuuntelet Goo Goo Dollseja! :-D Soldier on paras biisi!

    Mahtaa olla jännää sielä! Paranemisia :)

    VastaaPoista