keskiviikko 17. marraskuuta 2010

You'll be in my heart

You'll be in my heart

Uusi kappale. Uusi luku. Uusi päivä.

Viikonloppu oli vähän mielenkiinoinen. Ei niin hyvä. Jotenkin vähän kaiken kärjistymä. Päätin etten kirjota viikonlopun aikana ettei tuu mitään turhia vääristymiä. Ei asiat nyt niin huonosti ole.

Sunnuntaina oli Brianin isän syntymäpäiväillallinen. Mentiin taas Denisen ja Tonyn (tai papan ja kennen luo). Ruoka oli taas ihan mielettömän hyvää. Paahtopaistia ja perunoita ja jälkkäriks banaania vanilijajäätelön kanssa ja mansikka- ja ananashilloa ja vaahtokarkkikastiketta ja pähkinöitä ja voi nam.. ihan mielettömään hyvää.

Maanantai oli ihan suht normaali päivä. Kamalan jännittynyt olo. Cheerleading try out viikko alko.. Jenni oli ihan mielettömän hermostunut ja kaikkea kans. Vielä pahemmin kun minä.. Harvinaista. En edes muista, mitä tein eilen.. Normaalisti koulua.

Cheerleading alko koulun jälkeen. Meidän raskaana oleva lentisvalmentaja, kuoronjohtaja hoitaa myös noi jutut. Alotettiin harjottelemalla tanssia, joka esitettäis meidän koe-esiintymisessä. Se on tosi nopea, ei mitenkään erityisen monimutkanen mut monipuolinen. Hauska. Paikat on ollut tänään ihan mielettömän kipeänä. Jalat ja kädet ja keskivartalo. Namu fiilis. Kun tietää mistä johtuu. Tänään harjoteltiin sit vähän lisää sitä ja potku ja pari hyppyä. Ne hypyt kaikkea muuta kun onnistuu. Harjoteltiin kotona Jennin kanssa sit melkein yheksään asti sitä tanssikuviota ja ehkä vihdoin ja viimein saatiin se kasaan. Ja kolmen tunnin harjottelu tosiaan tuntuu.. En kyllä usko et mun cheepparin ura kauheen pitkälle siitä jatku. Aika hyviä huhuja liikkunut, ettei tää valmentaja ota vaihtareita. Saa nähdä.

Huomenna on urapäivä. Ihmisiä tulee eri aloilta selittämään koululle ja me saatiin valita millon ja ketä halutaan mennä kuuntelemaan. En edes muista mitä mulla on.. Poliisista asianajajaan ja apteekkariin ja journalistiin. Ihan jännä päivä tulossa. Torstaina sit lähenkin jo kolmelta Debin matkaan koko viikonlopuksi ^^ En millään malta odottaa!! Saan Aspenilta lainaks laukun,  kun toi mun matkis on vähän turhan iso ;D

Tänään satoi ensimmäisen kerran lunta oikein kunnolla! Maa on valkoisena vaikka lumi olikin aika räntää. Huomenna on pääkallokeli jos pakastaa. Madison on ollut kipeänä, mutta oli kuitenkin tänään ulkona leikkimässä kun tultiin kotiin. Ihanan näköistä kun valkoista joka puolella ja ilta pimenee ja lunta sataa. Edes vuoret ei ollut näkyvissä tänään. Oli ihan mielettömän outoa kun joka puolella näkyi vaan valkoista.

Sammakosta kuviosahaan. Rakastuin Humisevaan Harjuun. Heathcliff on ihan kamala, mut jotenkin silti vaan pakko jatkaa lukemista. Oon jo varmaan 3 kappaletta edellä seuraavasta koealueesta.

TÄä on nyt tällästä flowta. Kello on ihan liikaa. Nenä tukossa. Enkä osaa käyttää picasaa. Miten mä saan jaettua kaikki albumit kerralla?

En voi uskoa, että missaan Harry Potterin ensi-illan! Pyysin tosin yhtä tuttua jos se haluis lähteä kattomaan sitä ens viikolla. Ens viikolla on muuten 2 päivää koulua kun kiitospäivän loma alkaa tiistaina koulun jläkeen! Hiihi ^^ En tiedä vielä mitä meinaan tehdä. Jotakin yhdessä perheen kanssa. SYödään.. Pelataan.. Vähän niin kun meillä jouluna oikeastaan. Tulee jännää.

Mun tukkeutunut nenä ja rikkinäiset huulet aiheuttaa nyt liikaa häiriötä. Ehkä pitäs mennä pakkaamaan ja nukkumaan.

Hyvää Huomenta Suomi, Hyvää Yötä USA.

Rakkaudella, Sanna

2 kommenttia:

  1. i like your blog (found a link on Ash's blog), but translating the whole thing with google... Too much work. hope you'll have a wonderful year in Montana :D

    VastaaPoista
  2. hurja tyttö me ukin kans ollaan ylpeitä sinusta!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista