sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Vuosipäiväviikonloppu

Päässä on soinut koko viikonlopun pitkän ajan tiedossa ollut löytä Lindsey Stirling ja joku kappale uusimmalta levyltä. Ei mitään muistikuvaa mikä kappale se on, mutta joku tuttu. Ja tietenkään kyennyt kuuntelemaan sitä.



Olin perjantaina sisätyöaikana muovittelemassa uutuuskirjoja ja jätin vahingossa muutaman rypyn pakko-oireista ja OCD:stä kertovaan kirjaan. Anteeksi. Toivottavasti se sentään löytää sitten oikean paikan hyllyssä ja oikein päin. Onneksi on muuten työkavereita, jotka taitaa paremmin matikan ja excelin hahmotuksen. Hermostuin, kun en kyennyt hahmottamaan näin jälkikäteen ajateltuna suhteellisen simppeliä asiaa.

Perjantaina tuli tosiaan kolme vuotta yhdessäoloa täyteen tuon paremman puolikkaan kanssa. Lähdettiin hänen siskonsa luokse käymään Tampereella. Tampella on aivan mielettömän kaunista aluetta. Voisin muuttaa sinne koska tahansa, jos asunto vain järjestyisi. Ihanaa modernia ja silti vanhaa ja kauniit näkymät ympärille. Kävelytiet ja sillat. Ja mahtavat erilaiset kahvilat.

salmiakkimarenkiherkku
Pääsin onneksi käväisemään Helmimeressä, helmikaupassa Tampereella, Hups hups. Löysin matskut pariinkin projektiin. Pitää yrittää miettiä ja katsoa, miten ja mitä noihin kividonitseihin yhdistää. Toi isomman pussin helmet on kokoa 15, eli kaikista pienintä siemenhelmeä. Just alotin ketjua siitä. PIENTÄ! Heippa vaan migreeni.


Onneksi sentään pystyin pitämään itseni erossa Akateemisen luonnoslehtiöistä ja piirtojutuista, kun vihdoinkin on alkanut taas piirtoinspiraatio nostaa päätään. Jos nyt alkaisi jotain piirtämään, niin varmaan aika kauan saisi flow'n kanssa mennä. Jälleen tämä ongelma, että ei muka ole aikaa tarpeeksi, niin ei viitsi aloittaa. Toisaalta jos pitää kesken inspiraation lopettaa, uudelleen aloittaminen on todella vaikeeta, eikä meinaa millään päästä siinä työssä enää vauhtiin.

Bongasin Tampereella käydessä Stockalta ihanan uuden hajuveden, Dolcen. Hirveän hintainen, mutta tosi ihana. Samoin yksi Longchampin käsilaukku. Sen aion vielä jokupäivä ostaa itselleni. Pitää ehkä vaan odottaa jotain sopivaa tilaisuutta palkita itseni jostain. Uusi työpaikka tai jotain.

En ottanut yhden yön reissulle kirjaa mukaan, joten hirveä himo päästä lukemaan yksi kesken ja melkein valmis kirja loppuun, että pääsen muodostamaan siitä kunnon mielipiteen. Senkin aion lisätä aislingiin.

Käytiin vielä illalla pelaamassa squashia yhdessä. Tunti meni todella nopeasti. Turhautti kyllä, kun ei rystylyönnit sujunut niin hyvin enää. Mutta silti suju ihan hyvin.

Illan kruunasi kyllä ehdottomasti rakkaan tuomat ruusut ja pieni skumppapullo.

1 kommentti: